НЕОПОЛ ПРЕМИУМ 1 ЛИТ. АКРИЛНА БОЈА ЗА ВНАТРЕШНИ ЅИДОВИ

219,00 ден

Примена: Дисперзиона боја на база на висококвалитетна акрилна емулзија, погодна за станбени и деловни простории. Отпорна на мокро бришење, одлична покривна моќ, и исклучителна белина. Може да се тонира во преку 500 нијанси.