ЛАСЕР ЛИНИСКИ И ВКРСТЕН SK104Z MAKITA

10.999,00 ден

Тип на батерии – 3хАА Батерии
Хоризонтална Линиска Прецизност – +/- 0,3мм/м.
Вертикална Линиска Прецизност – +/- 0,3мм/м.
Дострел – 15м.(30м со приемник)
Траење на батерии – 11 часа
Тежина – 0,475 кг.

Шифра: 070112 Категорија: Tags: , , ,