МАШИНА РАЧНА ЗА СЕЧЕЊЕ ПЛОЧКИ НА ТУРКАЊЕ 128ЦМ КЛИК-КЛОК СИГМА 3Е2К

42.990,00 ден

Шифра: 301481 Категорија: Tags: , , , ,