НЕО ПРАЈМ 1:9 1КГ КОНЦЕТРИРАНА ПОДЛОГА

159,00 ден

Примена: Концентрирана емулзија наменета за подобрување на адхезијата, изедначување и консолидација на минерални и други субстрати, пред аплицирање на внатрешни бои како и обложување на високо апсорбирачки субстрати.

На залиха

Шифра: 030314 Категорија: Tags: , ,