ШТРАФИЛИЦА-ШРАУБЕР ЕЛЕКТРИЧЕН FS6300R MAKITA

9.999,00 ден

Моќност – 570W
Капацитет – Завртка за сува монтажа:4мм
Број на вртежи – 0-6,000/мин
Тежина – 1,4 кг.
Должина на напоен кабел – 2,5 м.

Нема залиха

Шифра: 401337 Категорија: Tags: ,